Streetammo skyder skarpt med CPSMS

Streetammo

Streetammo er en livsstilsbutik, der sælger skateboards og streetwear. Med en forholdsvis ung målgruppe, er sms-service et rent pletskud, i forhold til at komme hurtigt ud med nyheder og tilbud. Uden den store markedsføring af servicen, er der i dag omkring 30.000 modtagere.

I 2002 startede startede Mark Urban - tidligere medlem af rap-gruppen Håndlangerne, der blandt andet talte Niarn - den første Streetammo butik, i en 14 kvadratmeter cykelkælder i Aalborg. I dag har Streetammo både udvidet butikken i Aalborg, samt åbnet endnu en butik i Århus. Men det er i onlinebutikkerne, at der for alvor sælges varer - og Streetammo er i øjeblikket ved at ekspandere ud i Europa.

Siden 2009 har Streetammo benyttet sig af CPSMS fra Compaya, som en integreret del af deres markedsføring. I dag er omkring 30.000 kunder som er tilmeldt servicen. Streetammo benytter SMS til at udsende både rabatkoder, der skal tastes i webshoppen, nyheder og andre gode tilbud.

“Vi har haft mulighed for at tilmelde sig sms de sidste 4-5 år, og med en ung målgruppe, er det bare noget der løbende kommer folk til på. SMS er utroligt effektivt, især til vores målgruppe, hvor alle jo har smartphones i dag. Vi kan se at der er trafik med det samme, når vi udsender SMS'er, hvor i mod at trafikken kommer langsommere ind og over en længere periode, når vi udsender nyhedsbreve,” siger Allan Toft Pedersen, CTO og marketingansvarlig hos Streetammo.

Allan Toft Pedersen

“Med den fart vi har på, så er det utroligt vigtigt, at vi kan komme hurtigt og nemt ud med vores tilbud og nyheder - uden at det tager fokus fra vores andre aktiviteter. CPSMS er nok en af de hurtigste, nemmeste og mest effektive måde at ramme målgruppen på.”

Allan Toft Pedersen, CTO og marketingansvarlig hos Streetammo

Selvom det var en hård start for Streetammo, så var konceptet skarpt og blandt de første i Danmark, begyndte forretningen for alvor at vokse efter et par år. Men på trods af international succes og at Streetammo i dag er ejet af Karmaloop i USA (Karmaloop.com), så er forretningen stadig drevet ud fra den samme ånd som startede det hele for 12 år siden. Det kræver dog stor dedikation fra alle medarbejderne, og der er altid travlt.

“Vi sender SMS’er ud cirka en gang om ugen, og her er CPSMS fra Compaya utroligt nemt at bruge. Med den fart vi har på, så er det utroligt vigtigt, at vi kan komme hurtigt og nemt ud med vores tilbud og nyheder - uden at det tager fokus fra vores andre aktiviteter. CPSMS er nok en af de hurtigste, nemmeste og mest effektive måde at ramme målgruppen på”; siger Allan Toft Pedersen.

SMS-service testes i Europa
Samarbejdet med Compaya er en anden vigtig faktor, for succesen med SMS-service. Her oplever Streetammo altid en meget hurtig respons og god service, hvis der er spørgsmål, der skal udvides eller tankes op med flere SMS’er.!

“Det er vigtigt for os med en partner, der forstår, hvor travlt vi har, og kan reagere med det samme. Nu, hvor vi gennem nogle år har testet, hvor effektivt systemet fungerer i Danmark, er vi i gang med at teste det på vores forskellige europæiske sites. Vi går også og overvejer, hvordan vi kan bruge CPSMS til endnu flere typer af services, for eksempel i forbindelse med vores kundeservice. Det er dog ikke blevet helt konkret endnu,” fortæller Allan Toft Pedersen.

Men selv om CPSMS er effektivt og giver trafik med det samme, så dropper Streetammo dog ikke deres nyhedsbreve endnu. For som Allan Toft Pedersen slutter; “Der er jo stadig nogen som af en eller anden grund ikke ønsker, at modtage SMS’er, men hellere vil have en mail. Og det er jo dumt at udelukke det ene med det andet. Men hvor man engang så på SMS-services som komplementært til nyhedsbrev, så er det i dag ligeligt fordelt, hvis ikke større ved SMS, i hvert fald hos os.”

Streetammo har brugt SMSservice som en essentiel del af markedsføringen gennem 5 år!

Der er i dag omkring 30.000 tilmeldt servicen og nye kommer til hver dag!.

For Streetammo er CPSMS en af de bedste og hurtigste måder at nå målgruppen på.

SMS-servicen giver respons og trafik med det samme, og er mere effektivt end nyhedsbreve.

Ikke overbevist endnu?
Læs mere om vores funktioner eller

PRØV GRATIS DEMO

Hvorfor vælge CPSMS.DK som din SMS gateway leverandør:

Med CPSMS får du hurtig og effektiv kommunikation. Prøv systemet gratis og ganske uforpligtende med et demo-login.

CPSMS har de fleste og bedste funktioner gratis inkluderet, ingen månedsafgifter og du betaler kun for de SMS du tanker op.

Nem SMS integration til egne systemer via veldokumenteret SMS API. Brugervenligheden er i top og vi har vel nok Danmarks mest flinke supportmedarbejdere.


Compaya Gazelle 2013 2014 2015 og 2016