Terapeut Booking har integreret CPSMS.DK API i deres systemer

Terapeut Booking tilbyder vi klinikker og selvstændige behandlere at sende SMS-påmindelser

I Terapeut Booking tilbyder vi klinikker og selvstændige behandlere at sende SMS-påmindelser til deres klienter. Herudover har vi udviklet funktionalitet til at afsende SMS’er til grupper efter særlige regler.

Alle SMS’er sendes via CPSMS.DK og har vi er rigtig tilfredse med pålideligheden og samarbejdet, som har stået på i flere år. Dét at kunne sende SMS’er til sine klienter minimerer antallet af no-shows for brugerne af Terapeut Booking. På samme tid er det en super service for klienterne, som ikke behøver bruge energi på at huske en aftale med klinikken. SMS’er til grupper samt regelbaserede SMS’er er derudover med til at automatisere den gode service til klienterne fra alle brugere på Terapeut Booking.

Bo Møller
Founder & Managing Director


Vil du integrere SMS i dine egne systemer?
Læs mere om CPSMS.DK API


Vil du sende SMS til grupper?
Læs mere om CPSMS.DK Gruppe SMS

Terapeut Booking bruger CPSMS.DK REST API til udsendelse af SMS remindere til klienter

Fordelene er større fremmøde og mindre antal klienter der glemmer deres aftale


Om terapeutbooking.dk

Siden 2012 har vi hjulpet vores kunder med at håndtere bookings, fakturaer og journaler for mere end 1 million klienter. Vi har bygget Terapeut Booking fordi vi brænder for brugervenlige systemer der kan hjælpe folk i deres hverdag. Vi tror at fremtidens klinikker, terapeuter og selvstændige behandlere skal bruge Terapeut Booking fordi det gør arbejdet nemmere, sjovere og mere enkelt i hverdagen.

Læs mere på terapeutbooking.dk

Ikke overbevist endnu?
Læs mere om vores funktioner eller

PRØV GRATIS DEMO

Hvorfor vælge CPSMS.DK som din SMS gateway leverandør:

Med CPSMS får du hurtig og effektiv kommunikation. Prøv systemet gratis og ganske uforpligtende med et demo-login.

CPSMS har de fleste og bedste funktioner gratis inkluderet, ingen månedsafgifter og du betaler kun for de SMS du tanker op.

Nem SMS integration til egne systemer via veldokumenteret SMS API. Brugervenligheden er i top og vi har vel nok Danmarks mest flinke supportmedarbejdere.


Compaya Gazelle 2013 2014 2015 og 2016