SMS links

SMS Links


Indsæt SMSlink i dine udsendte SMS og gør dine SMS interaktive og klikbare. Se spændende statistik på antal kliks og info om telefontyper og demografi. Størstedelen af alle danskere har en smartphone der kan gå nettet, og hvorfor så ikke udnytte dette potentiale næste gang du sender en SMS ud?

Indsæt et link i dine udsendte SMS’er, og før dine kunder videre til f.eks.:

# Tilmeldingsformular, # Produktbillede, # PDF fil, # Mobiloptimeret website, # Youtube video, # Mobil rabatkupon eller hvad der nu kunne være interessant at føre folk videre til.

Det er stort set kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan linke til, bare husk at det ikke skal være for tunge sider/elementer du linker til, da det ellers kan blive en langsommelig og ikke mindst bekostelig affære i form af mobildata trafik.

Her er et par eksempler på brugen af SMS Links:

  • I forbindelse med udsendelse af SMS med tilbud på varer, vil man vedhæfte et direkte link i SMS’en til en yderligere beskrivelse/anmeldelse af varen.
  • Tilmelding til begivenhed via link til tilmeldingsformular opbygget i CPSMS: Fest, møde, kursus og lignende, hvor man som svar i formularen også kan angive antal personer, hvilket kursus mv.

Brug af SMS Links giver dig værdifuld statistik:

  • Hvor mange har klikket på dine SMS Links, og hvornår er det sket.
  • Få indsigt i fordelingen af mobiltelefonmærker og browsers hos modtagere, der har klikket.

Du kan se en udvidet beskrivelse af SMS Links her:

Ikke overbevist endnu?
Læs mere om vores funktioner eller

PRØV GRATIS DEMO

Hvorfor vælge CPSMS.DK som din SMS gateway leverandør:

Med CPSMS får du hurtig og effektiv kommunikation. Prøv systemet gratis og ganske uforpligtende med et demo-login.

CPSMS har de fleste og bedste funktioner gratis inkluderet, ingen månedsafgifter og du betaler kun for de SMS du tanker op.

Nem SMS integration til egne systemer via veldokumenteret SMS API. Brugervenligheden er i top og vi har vel nok Danmarks mest flinke supportmedarbejdere.


Compaya Gazelle 2013 2014 2015 og 2016