SMS Flow

SMS Flow


Automatisér SMS-påmindelser til dine kunder. Det perfekte værktøj til alle i servicebranchen, der ønsker at sende SMS’er ud i et planlagt tidsinterval.

Typiske kunder: Cykelforhandlere, bilværksteder, tandlæger, læger, massører, fysioterapeuter, vinduespudsere, optikere, frisører, kosmetologer og lignende brancher.

Et SMS Flow består af en pulje af forudfyldte planlagte SMS beskeder, der automatisk bliver udsendt i et skræddersyet tidsinterval. Her er et godt eksempel på et flow, som alle kan forholde sig til:

  • Efter 3 måneder: Kære ”Navn” - Husk at komme ned og få efterspændt din cykel.
  • Efter 6 måneder: Kære ”Navn” - Så er det tid til dit første gratis servicetjek af din cykel. Klik på link og bestil tid.
  • Efter 9 måneder: Kære ”Navn” - Så er det tid til dit næste servicetjek af din cykel. Klik på link og bestil tid.

Fordele ved SMS Flow:

  • Påmindelser via SMS Flow er meget effektive, og det sparer dig for at kontakte dine kunder på anden vis, hvilket du typisk ikke får gjort.
  • Kunderne synes normalt, det er en god service at få en påmindelse om en serviceydelse, som de også selv typisk glemmer at få bestilt.
  • Når du først har oprettet et SMS Flow, skal du fremadrettet blot indtaste din kundes navn og mobilnummer og trykke på tilmeld knappen, så er kunden tilmeldt.
  • Simpelt og effektivt i en travl hverdag!

Når du først har oprettet et SMS Link i CPSMS, der giver adgang til en tilmeldingsformular, kan dine kunder nemt selv via dit booking system bestille tid, eller du kan kontakte kunden for at aftale en tid.

Se vejledning her:

Ikke overbevist endnu?
Læs mere om vores funktioner eller

PRØV GRATIS DEMO

Hvorfor vælge CPSMS.DK som din SMS gateway leverandør:

Med CPSMS får du hurtig og effektiv kommunikation. Prøv systemet gratis og ganske uforpligtende med et demo-login.

CPSMS har de fleste og bedste funktioner gratis inkluderet, ingen månedsafgifter og du betaler kun for de SMS du tanker op.

Nem SMS integration til egne systemer via veldokumenteret SMS API. Brugervenligheden er i top og vi har vel nok Danmarks mest flinke supportmedarbejdere.


Compaya Gazelle 2013 2014 2015 og 2016